Notícies

Proves d’accés a Gestor Administratiu 2018

La facultat de Dret de la Universitat de Barcelona va acollir el 15 de setembre de 2018 als més de 60 aspirants que optaven a convertir-se en gestors administratius.

Amb aquesta nova convocatòria de proves oficials d’accés a la professió, es compleixen 10 anys des de la realització dels primer exàmens a Catalunya.
Aquestes proves ofereixen la possibilitat als titulats universitaris en l’àmbit del dret, l’economia i les ciències polítiques, de poder exercir com a gestor administratiu i ampliar les seves expectatives professionals.

El Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya, és l’òrgan encarregat d’elaborar el contingut d’aquests exàmens i actua com a interlocutor amb la Generalitat de Catalunya per a la seva regulació.

2018-09-17T12:57:52+00:00