Ja està obert el període d’inscripció als màsters que capaciten per obtenir el títol de Gestor Administratiu. Gràcies a aquests estudis et convertiràs en un expert assessor en l’ àmbit fiscal, financer, comptable, laboral… I podràs aconsellar entre molts altres temes en la creació i gestió de pimes, en la gestió i tramitació d’escriptures públiques i privades, o en temes de trànsit i transports.

Amplia les teves expectatives i busca noves oportunitats, tant acadèmiques com de negoci. A més, pots triar entre les diferents modalitats de màster el que més s’adapti a les teves necessitats:

► Els professionals que ja estan exercint o disposen de poc temps, poden accedir al Màster Universitari semipresencial en Gestió Administrativa, impartit per la Universitat Abat Oliba.

► Els llicenciats recentment que volen ampliar els seus coneixements i disposen de més amplitud d’horaris, poden accedir al Màster Universitari de Gestoria Administrativa de la Universitat de Barcelona.

► Els estudiants de la província de Lleida, també ho tenen fàcil per poder ampliar la seva formació gràcies al Màster en Gestió Administrativa realitzat per la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida.

Demana informació!