Dret continua sent una de les carreres més demandades. Les seves sortides, la seva versatilitat i les oportunitats que ofereix a través de les seves especialitzacions la converteixen en un clàssic pels estudiants que s’enfronten a les proves d’accés a la Universitat.

L’oferta, a més, és àmplia tant en el camp públic com en el privat i a això s’uneixen els Màsters i altres programes formatius que completen el coneixement adquirit al llarg de la carrera.

Les funcions que poden desenvolupar els professionals del dret dins del mercat laboral són àmplies. Entre les sortides per a titulats en Dret destaquen qualsevol de les especialitats com a advocat penal, civil, laboral, mercantil, internacional, processal així com les branques en el camp fiscal a través de les que es pot oferir assessorament comptable i laboral a particulars o empreses. Funcions que poden exercir bé sigui a un despatx aliè, propi o compartit.

A aquestes s’uneixen les funcions de l’àmbit públic. D’altra banda, els coneixements adquirits també s’aprofiten per ampliar la formació en Administració i Direcció d’Empreses, Dret Internacional o Criminologia.

Habilitats que ha de tenir un titulat en Dret

Els professionals del Dret han de dominar algunes habilitats que els hi seran útils al llarg de tota la seva carrera professional com:

  • Empatia
  • La capacitat d’escoltar
  • Pensament crític
  • Assertivitat
  • Temperança
  • Ordre

Com a titulat en dret tens l’oportunitat per a emprendre i crear el teu propi negoci formant una Gestoria Administrativa, has pensat a ser gestor administratiu?

L’exercici professional com a gestor administratiu

Considerant que un dels principals requisits per a exercir com a gestor administratiu és tenir la Titulació Universitàriaen Dret, la gestoria administrativa és una de les millors sortides per a titulats en dret.

Els titulats en Dret poden exercir la professió de gestor administratiu de manera lliure i crear una Gestoria Administrativa, un despatx multidisciplinari que ofereix serveis integrals en matèria laboral i de seguretat social, fiscal, tributari i comptable, creació i gestió de pimes, vehicles i transport, estrangeria, gestió d’herències i hipoteques, entre altres especialitats.

Són molts els estudiants de dret que prenen la decisió de complementar-se amb els estudis de Gestoria Administrativa mitjançant les proves oficials d’accés al Títol que convoca la Generalitat, habitualment cada any, o els Màsters en Gestoria Administrativa que faciliten Universitats, en aquest cas de Catalunya, com la Universitat Abat Oliba, Universitat de Barcelona i Universitat de Lleida.

Aprofita l’oportunitat que et brinda la teva titulació en dret i descobreix el gran potencial de futur que t’ofereix la professió de Gestor Administratiu. Et diferenciaràs i destacaràs envers altres professionals.

¿Preparat? T’ajudem!

Informacio de gestors administratius