Dissabte 27 de febrer van tenir lloc les noves proves d’accés a Catalunya per accedir al títol de Gestor Administratiu.

Més de 80 titulats universitaris en l’àmbit del dret, l’economia o l’empresa es van examinar amb la intenció d’accedir a la nostra professió. A més, aquestes proves seran recordades per ser les primeres que es van realitzar de forma virtual. “Les restriccions de seguretat per la pandèmia de la COVID-19 no permetia fer-les de forma presencial com és habitual, per això, vam buscar la millor alternativa per poder realitzar-les de forma online”, afirma Alfonso LLuzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya i president del Tribunal de Proves.

Després d’una profunda tasca de recerca, es va decidir fer-les a través de la plataforma virtual de la UNED per la seva solvència i trajectòria d’anys en formació online. “Hem aconseguit celebrar unes proves accessibles a tothom amb unes mesures de fiabilitat, seguretat i autentificació plenes”, assegura el president. “Una vegada més ens hem adaptat a les circumstàncies per seguir avançant i hem aconseguit que els gestors de Catalunya també siguem pioners en celebrar les primers proves d’accés online”.

Els aspirants que hagin superat l’examen ja estaran en disposició de demanar el seu títol de Gestor Administratiu per començar la seva nova carrera professional.