Converteix-te en Gestor Administratiu 2020-03-17T17:07:15+00:00

PROVES D’ACCÉS A
GESTOR ADMINISTRATIU 2020


Queda suspès el termini de dos mesos que finalitzava el pròxim dia 20 d’abril per a la presentació de sol·licituds, per l’aplicació de la Disposició Addicional Tercera del Reial Decret 463/2020, del 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisis sanitària motivada pel COVID-19.

El mencionat termini es reprendrà en el moment en el qual el Reial Decret 463/2020, o les seves pròrrogues, perdin la seva vigència.

Pots deixar-nos les teves dades i contactarem amb tu per a informar-te personalment sobre l’accés a la professió de Gestor Administratiu.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu:

Què és un gestor?

Els gestors administratius són professionals polivalents i multidisciplinaris, que assessoren de forma integral a particulars, pimes i empreses i realitzen tràmits en el seu nom amb les administracions públiques, per a les quals són un col·laborador imprescindible.

Per a exercir aquesta professió s’ha de superar una prova oficial que es realitza anualment o cursar un Màster Oficial en Gestió Administrativa que s’imparteix a diferents universitats.

Què és el COGAC?

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya és l’òrgan de representació dels gestors administratius. Dóna suport constant i facilita un gran ventall de serveis per al desenvolupament professional i per a obrir nous mercats i oportunitats de negoci.

Pertànyer al COGAC facilita als gestors administratius accedir, entre altres serveis, a plataformes tecnològiques úniques agilitzar la tramitació telemàtica amb les administracions, formació especifica continuada, ús de la marca GA i a la comunicació que posiciona la professió en la societat.

Què és el “Consell”?

El “Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya” representa als col·legis professionals que la integren, garanteix el bon funcionament de la professió, promou el seu creixement i fomenta la formació i la prestació de serveis als col·legis i als seus col·legiats.

Aprofita tots els avantatges!

Com a gestor administratiu, accediràs a formació contínua i especialitzada, a plataformes tecnològiques úniques per agilitzar la gestió diària del despatx i podràs beneficiar-te de les campanyes de comunicació que posicionen i difonen els serveis de la professió.

INFORMA’T!

Què ofereixes com a gestor administratiu?

Serveis integrals i competències diferenciadores:

Servicios como gestor administrativo
serveis gestor

Quins beneficis obtens?

Accedir a un ampli potencial de clients

1.500.000
AUTÒNOMS

32.900.000
VEHICLES

1.300.000
PIMES

5.400.000
ESTRANGERS

13.700.000
ASSALARIATS

750.000
COMERÇOS

Accedeix a la convocatòria oficial

Ampliaràs els teus objectius professionals amb més competències i àrees de negoci.

TRUCA’NS!