La figura del gestor administratiu és de gran rellevància i compleixen un paper essencial en la societat. Els gestors administratius són professionals qualificats per a l’assessorament en un ampli ventall d’àmbits per a autònoms, particulars i Pimes.

Es distingeixen oferint una sèrie de garanties als seus clients:

  1. Són professionals amb Titulació Universitària de l’àmbit del Dret, de l’Economia o l’empresa i amb una Titulació homologada i reconeguda per la Unió Europea que els habilita per l’exercici de la professió.
  2. Formen part com a col·legiats del Col·legi de Gestors Administratius, l’òrgan que els representa i que garanteix una correcta praxi de la professió.
  3. Compten amb una assegurança de responsabilitat civil per a respondre amb seguretat davant els seus clients.
  4. Realitzen una formació continuada que li facilita un coneixement actualitzat en totes les matèries per a donar un assessorament de qualitat.
  5. Disposen d’eines telemàtiques exclusives per a donar la màxima agilitat en la gestió dels assumptes dels seus clients.
  6. Compten amb la seva marca, la GA, que els diferencia d’altres professionals i amb la qual els podràs identificar com a professionals col·legiats.

La contractació d’un gestor és molt necessària perquè el gestor executa un paper clau per a empreses i autònoms. S’encarrega de l’assessorament i facilita la presa de decisions rellevants pel que fa a la part fiscal i laboral i per a la creació i gestió de Pimes.

En altres àmbits ofereix serveis especialitzats com en Vehicles i Transports, Estrangeria, i gestions amb les administracions actuant com a autoritats de registre, emetent certificats digitals per als seus clients.

Funcions del gestor administratiu

Entre les múltiples funcions que exerceixen els gestors administratius destaquem:

Fiscal i Financer-Comptable

Presentació d’Impostos de societats, Renda i Patrimoni, IVA, retencions, impostos especials, comptabilitat, comptes anuals, planificació fiscal empresarial, incentius, deduccions i bonificacions…

Laboral i de Seguretat Social

Alta d’empreses, contractació, gestió de la nòmina dels treballadors, cotitzacions, altes i baixes, faltes i sancions, acomiadaments, accidents laborals i malalties, retencions IRPF, calendaris laborals, jubilació, viduïtat, orfandat…

Creació i Gestions de Pimes

Constitució d’empreses, autònoms, societats civils privades, societats mercantils, associacions i fundacions, cooperatives, Registres Mercantils, autoritzacions administratives, subvencions…

Vehicles i Transports Matrícules

Canvi de titular, baixes, importacions, exportacions, permisos de conduir, recursos, altes autoritzacions, visats, rehabilitacions, sancions, duplicats de conduir, distintius ambientals

Contractes, Herències i Hipoteques

Legislacions autonòmiques, escriptures, valoracions, titularitat, operacions registrals, liquidacions, successions i donacions, notari, testament, certificats, Registre de la Propietat…

Gestions amb les Administracions

Gestió amb les administracions públiques: Ministeris, Generalitat, Diputacions, Ajuntaments…

Tramitació d’Expedients Hipotecaris

Compravenda, constitució i cancel·lació d’hipoteques, declaració d’obra nova, divisions de propietat horitzontal

Estrangeria

Autoritzacions de residència, de treball, obtenció de nacionalitat espanyola, reagrupacions familiars, arrelaments …

Els avantatges de comptar amb un gestor administratiu

Comptar amb els serveis d’un gestor administratiu presenta múltiples avantatges

  • Estalvi de temps: tant l’empresari com els empleats tindran més temps per a concentrar-se en les tasques pròpies dels seus càrrecs.
  • Tranquil·litat: tenir un professional que vetlli pels interessos de l’empresa en cada àmbit aporta una tranquil·litat que fa que els directius no perdin el focus de la presa de decisions importants.
  • Resolució de dubtes: el gestor resol els dubtes que puguin sorgir en les àrees sobre les quals els membres de l’organització tinguin pocs coneixements, sent de gran ajuda en els camps laboral i fiscal.
  • Qualificació i especialització: comptar amb el suport del gestor administratiu dóna seguretat sobre la legalitat de les diligències, donant més tranquil·litat en les àrees més complicades com a administrativa, comptabilitat, laboral, fiscal o jurídica.
  • Suport del Col·legi Professional de Gestors Administratius: comprova sempre que el gestor contractat està registrat en el Col·legi corresponent. Serà la màxima garantia que compleix amb la legalitat i que està preparat i actualitzat per a atendre’t degudament.

CTA