En un horitzó dominat per la globalització i la transformació digital, la societat enfronta un canvi de paradigma que afecta molts aspectes la nostra vida personal i professional. En aquest escenari de constant evolució, algunes professions emergeixen com a pilars fonamentals, adaptant-se i creixent en rellevància. Entre elles, la Gestió Administrativa destaca com una carrera en creixement. Per aquest motiu, el Màster en Gestió Administrativa t’obre una finestra a grans oportunitats professionals.

Per què un Màster en Gestió Administrativa és un passaport a l’èxit?

La demanda de professionals de la gestió administrativa ha augmentat. Un Màster en Gestió Administrativa t’equipa amb les habilitats pràctiques i teòriques necessàries per a triomfar i t’obre les portes a un Col·legi de Gestors Administratius, on t’oferiran serveis adaptats als importants reptes i requeriments d’aquesta professió.

Aquest màster et permet:

 • Convertir-te en un professional essencial per a particulars i empreses en temes fiscals, comptables, mercantils, laborals, vehicles i transports, estrangeria…
 • Accedir a una oportunitat de negoci creant la teva gestoria amb un ampli potencial de clients.
 • Créixer professionalment i ampliar els serveis si ja tens una assessoria.
 • Adquirir noves competències i coneixements imprescindibles.
 • Millorar les teves perspectives professionals.
 • Accedir a formació contínua i especialitzada.
 • Accedir a plataformes tecnològiques úniques per a agilitzar la gestió diària del despatx.

Explora les opcions per a estudiar Gestió Administrativa a Catalunya

Catalunya s’enorgulleix de comptar amb institucions de prestigi que ofereixen programes de màster innovadors i adaptats a les necessitats del mercat. Actualment el Màster en Gestió Administrativa s’imparteix en quatre universitats:

 • Universitat Abat Oliva: Combina la flexibilitat de la modalitat semipresencial (una sessió presencial setmanal) amb una metodologia interactiva.
 • Universitat de Barcelona: El seu màster presencial (quatre classes setmanals), enfocat a professionalitzar la gestió administrativa des de la base teòrica fins a la pràctica.
 • Universitat de Lleida: Modalitat semipresencial. Respon a la necessitat de professionals qualificats, oferint formació especialitzada en la gestió eficient de processos administratius.
 • Universitat de Girona: Implementat des de 2021, aquest es realitza en format semipresencial (un dia presencial i un altre en línia).

Quins són els requisits per a poder realitzar el màster en gestió administrativa?

Les titulacions universitàries que permeten l’accés al Màster en Gestió Administrativa són:

 • Llicenciats, diplomats i graduats en l’àmbit de les ciències jurídiques, econòmiques o polítiques (especialitats reconegudes per a l’accés a la professió de gestor administratiu) i interessats a desenvolupar o perfeccionar la seva carrera professional en l’àmbit de la gestió administrativa i que manifestin una vocació orientada en l’exercici de la professió liberal.
 • Titulats conforme a sistemes educatius aliens a l’Espai Europeu d’Educació Superior. La Universitat comprovarà prèviament que acrediten un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten al país expedidor del títol per a l’accés a ensenyaments de postgrau.

Conclusió
Optar per un Màster Universitari en Gestió Administrativa és una decisió intel·ligent per a aquells que busquen especialitzar-se i liderar en l’àmbit administratiu, contribuint al desenvolupament de la societat i al benestar de ciutadans, pimes i autònoms.

 

cta CATALAN