La professió de gestor administratiu és una de les carreres que més creixement ha anat tenint al llarg del temps. Això es deu especialment al fet que és una professió que adquireix cada vegada més rellevància, especialment en un món en què es necessita dinamitzar i facilitar els tràmits de diferent índole i en què les persones i les empreses o organitzacions no tenen el temps o la disponibilitat per a dur a terme aquests processos pel seu compte. Per això, el gestor administratiu és un professional cada vegada més necessari.

En aquest context, hi ha diferents maneres de convertir-se en un gestor administratiu. Una dels més interessants i que aporta més coneixements i experiències al desenvolupament professional és el màster en gestió administrativa. Actualment, hi ha oberta una convocatòria extraordinària durant el mes de setembre. Si tens interès a introduir-te en aquesta professió, te recomanem no esperar i inscriure’t per poder iniciar la teva trajectòria professional.

Per què estudiar un màster de gestor administratiu?

El Màster de Gestor Administratiu és la manera de convertir-se en gestor de manera professional i es pot dur a terme després d’haver completat els estudis de grau. El que es fa, és complementar a més el cicle acadèmic per a conseguir el nivell Meces III. A través d’aquesta formació, les persones interessades en la professió accedeixen a la possibilitat de comptar amb material teòric i casos pràctics per poder introduir-se profundament en els coneixements necessaris per a l’exercici professional.

Una cosa que és important tenir en compte és que, en tots els màsters de Gestor Administratiu, s’accedeix a programes amb matèries que han estat definides d’acord amb les necessitats que el gestor administratiu té en l’actualitat, a fi de poder aportar la totalitat de les eines necessàries per a això. Per això, els qui decideixen inscriure’s per a completar la seva formació a través d’aquests màsters, adquireixen una capacitació integral i sistematitzada dels coneixements i de les tècniques necessàries en l’àmbit de la gestió administrativa.

Alhora, s’ha de destacar que, realitzant un Màster de Gestor Administratiu, es pot formar part del Col·legi de Gestors Administratius, el que implica la possibilitat d’accedir a tots els seus serveis a l’hora de desenvolupar-se com a professional. A més, és una manera d’estudiar cursant amb professionals de primer nivell que s’han especialitzat en els seus camps i que poden brindar els coneixements i pràctiques que el futur gestor necessitarà. Per això, si tens interès en aquesta professió, és important que no deixis passar l’oportunitat d’inscriure’t en les convocatòries obertes.

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya és l’òrgan que funciona com a representació dels gestors administratius que exerceixen a Barcelona, Girona i Lleida, oferint suport constant a aquests professionals i facilitant l’accés a diversos serveis necessaris per al desenvolupament professional i per generar noves oportunitats de negoci.

Si tens interès a començar a exercir-te en aquesta professió, no dubtis a inscriure’t per a realitzar un màster de Gestor Administratiu abans de la data de tancament de les convocatòria extraordinària, el mes de setembre.

CTA-catalan