Els temps han canviat molt i les ocupacions del futur disten del que havíem conegut fins a l’actualitat. La globalització, el treball en remot i la tecnologia han suposat un canvi de paradigma. L’opció d’exercir una professió liberal cobra cada vegada més rellevància i augmenta la població que es converteix en autònom o crea la seva pròpia empresa.

Aquesta nova realitat s’estén al camp dels estudis del Dret, l’Economia i l’Empresa. Els recentment graduats compten, en aquest sentit, amb l’opció de professionalitzar-se a través d’un Màster en Gestió Administrativa per a començar la seva carrera professional com a assessors especialitzats i diferenciant-se amb la professió de gestor administratiu.

Per què val la pena estudiar un Màster?

Estudiar una formació després del Grau, complementa el cicle acadèmic de la Universitat, accedint a material més pràctic i centrat en les oportunitats reals que ofereix el mercat.

Amplies la teva xarxa de contactes, en conèixer a altres professionals amb ambicions similars a la teva, facilitant enormement possibles sinergies i associacions.

La inversió que realitzes és a temps futur. Pensa que l’esforç que et suposa costejar-te el programa, a més del temps dedicat, t’obrirà moltes portes tant a curt com a llarg termini. La formació especialitzada del Màster en Gestió Administrativa té molt valor en el currículum, crea confiança per als teus clients i coneixements específics que t’obre les portes per a concebre un negoci creant la teva pròpia gestoria administrativa.

En el cas que ja disposis d’una assessoria o despatx professional el Màster t’ofereix  l’oportunitat d’ampliar el teu negoci com a gestoria administrativa augmentant els serveis que ofereixes actualment als clients.

D’altra banda, per a convertir-te en gestor administratiu, una de les vies d’accés imprescindibles és comptar amb el Màster, que t’ofereix l’oportunitat d’estar col·legiat pertànyer al Col·legi de Gestors Administratius, t’ajudarà a tenir un acompanyament al llarg de la teva trajectòria laboral, podent accedir als serveis que t’ofereix el Col·legi per a desenvolupar la teva activitat, créixer com a professional i augmentar de forma continuada la projecció de la teva gestoria administrativa, al mateix temps que et mantindrà sempre actualitzat en tots els àmbits de la professió.

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya està format per professionals que, com tu, fan de la consultoria, l’assessorament i la gestió per a empreses, autònoms i particulars la seva forma de vida.

Per això, pertànyer al col·legi et dóna visibilitat i et posiciona com a professional facilitant l’exercici en cadascun dels àmbits de la gestoria administrativa com a fiscal i financer-comptable, laboral i de seguretat social, creació i gestió de pimes, vehicles i transports, contractes, herències i hipoteques, gestions amb les administracions, tramitació d’expedients hipotecaris, estrangeria entre altres.

El Màster en Gestió Administrativa

El Màster en gestió administrativa s’imparteix per l’Institut Superior de Gestió Administrativa en col·laboració amb diferents universitats de Catalunya, pots optar a realitzar-lo en:
• Universitat Abad Oliva
• Universitat de Barcelona
• Universitat de Lleida
• Universitat de Girona

Per a què et capacita estudiar aquest Màster?

Les matèries que configuren el programa docent d’aquest màster s’han definit d’acord amb les necessitats del gestor administratiu, de manera que els estudiants adquiriran una capacitació integrada i sistematitzada de les tècniques essencials que es requereixen en l’àmbit de la gestió administrativa.

Incorpora en el seu pla d’estudis la formació de l’alumnat en les noves tecnologies de la informació aplicades a la professió del gestor administratiu. És un aspecte que resulta d’un interès destacable donada l’extensió d’aquestes pràctiques i la seva aplicació obligatòria en les actuals relacions de l’Administració amb la ciutadania i les empreses.
L’alumne podrà desenvolupar la seva professió en els següents àmbits:
• Gestor administratiu en l’àmbit de l’assessorament i la gestió de la fiscalitat, la tributació i la comptabilitat.
• Gestor administratiu en l’àmbit de l’assessorament i la gestió sociolaboral.
• Gestor administratiu en l’àmbit de l’assessorament i la gestió del món de l’automoció i els transports.
• Gestor administratiu en l’àmbit de l’assessorament i la gestió del dret hipotecari.
• Ingrés en programes de doctorat de caràcter jurídic o econòmic, així com en els departaments d’administració, jurídics, financers o de recursos humans de qualsevol empresa o institució.

El Màster inclou formació amb classes per a resoldre casos reals i permetre que l’aprenentatge de l’alumne sigui el més pròxim a les vivències professionals que es trobarà en finalitzar-lo.
Demana informació per a canviar el teu present i crear el teu futur.

CTA