Amb el pas del temps, la professió de gestor administratiu ha crescut substancialment. Això es deu no només a la creixent demanda per part d’empreses, organitzacions i persones de les tasques dels gestors administratius, sinó també a les àmplies possibilitats de desenvolupament i de negoci que la formació com a gestor representa per als qui decideixen desenvolupar-se en aquest. sentit. Per això, el Màster Universitari Oficial en Gestió Administrativa és una de les millors maneres d’accedir a aquesta professió.

Beneficis de fer un Màster de Gestor Administratiu

Hi ha dues maneres d’accedir a la professió de gestor administratiu. Una és l‘examen corresponent que es convoca de manera anual. Una altra realitzant un Màster de Gestor Administratiu.

L’alternativa del màster és una de les més buscades pel fet que permet accedir a material teòric i pràctic actualitzat que ofereix formació necessària per poder exercir la professió de la manera adequada i accedir a més oportunitats al mercat.

A més, cursar el màster és una oportunitat per generar una xarxa de contactes amb actuals i futurs gestors administratius, construint sinèrgies o associacions que aportin al desenvolupament professional individual i col·lectiu.

Si s’escull fer el Màster en Gestió Administrativa, l’estudiant pot formar-se per desenvolupar-se laboralment en àmbits com la gestió i l’assessorament en temes de fiscalitat, comptabilitat i tributació. Al màster ens brinda una formació integral i sistematitzada de les tècniques essencials que es necessitaran en la gestió administrativa.

Quins perfils professionals es poden interessar en el màster en Gestoria Administrativa?

Tenint en compte això, són diversos els perfils professionals que es poden veure interessats a dur a terme el màster per convertir-se en gestors administratius.

D’una banda, ens trobem amb els treballadors actius de despatxos professionals o assessories que encara no tenen una titulació de gestor administratiu, però han estudiat les carreres universitàries necessàries per poder accedir al màster. D’altra banda, tenim els estudiants titulats en un grau, una diplomatura o un màster a les àrees professionals considerades més idònies per a això.

En fer referència a les carreres professionals que cal estudiar per accedir al Màster de Gestor Administratiu, les més recomanades són:

Dret

Els gestors administratius són professionals que poden brindar diferents assessoraments jurídics alhora que acompanyen en tràmits relacionats amb el sector.

Per això, els estudiants de carreres de Dret poden ampliar la formació amb el màster en gestoria administrativa per accedir a aquesta professió i poder multiplicar exponencialment les seves possibilitats de negoci i els serveis que poden oferir als seus clients, tant individualment com en el marc d’un estudi amb servei de gestoria.

Economia

La formació en economia és molt valuosa per a la feina del gestor administratiu. En aquest sentit, comptar amb estudis de grau superior en Economia és una porta també per accedir al Màster de Gestor Administratiu, podent orientar i acompanyar els clients des d’una perspectiva econòmica completa.

Ciències Empresarials

Un altre dels perfils professionals que pot accedir al màster de gestors administratius té a veure amb els graduats de ciències empresarials. Això és perquè és una formació que permet accedir als coneixements necessaris per al desenvolupament empresarial i emprenedor, incloent-hi continguts vinculats als aspectes legals per al desenvolupament d’un negoci.

Ciències Polítiques

Dins les diferents professions que aspiren al màster de Gestor Administratiu, trobem les Ciències Polítiques. És una de les carreres de les Ciències Socials des de les quals es pot accedir a aquesta formació. És una manera d’accedir a diverses possibilitats de negoci i desenvolupament laboral.

Quines possibilitats obre accedir al Màster de Gestor Administratiu?

Ara que hem vist els perfils professionals recomanats per poder accedir a la formació del màster per convertir-se en gestors administratius, us volem explicar sobre les oportunitats professionals que aquest màster representa. En aquest sentit, l’estudiant que obté aquesta formació es pot desenvolupar en els àmbits següents:

● Assessorament i gestió laboral
● Assessorament i gestió de la fiscalitat, la comptabilitat i la tributació.
● Assessorament i gestió del món de transports i automoció.
● Assessorament i gestió en estrangeria
● Assessorament i gestió en contractes, hipoteques, etc.

Si vols preparar-te per a aquest Màster de Gestor Administratiu, contacta’ns, estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te sobre la millor opció de tots els que hi ha actualment a Catalunya.

 

CTA-catalan