Us dono la benvinguda en nom meu i en el de tot el ple del Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya.

El Consell representa un col·lectiu de més de 1.300 gestors administratius de les quatre províncies de Catalunya i vetlla pels interessos dels ciutadans que diàriament acudeixen a les gestories col·legiades.

Una labor que com a nou president portaré a terme amb responsabilitat, però també amb moltes ganes i il·lusió.

Els gestors administratius som professionals molt preparats, altament qualificats, que oferim suport i assessorament a ciutadans, autònoms, pimes i empreses, diàriament.

Des dels Col·legis s’ofereixen formacions i serveis per garantir que els gestors i gestores desenvolupin la seva tasca en les millors condicions, i amb les màximes garanties per als seus clients. I és que el nostre símbol, la GA, i el nostre propi nom, sempre han estat sinònim de feina ben feta i de qualitat.

A banda d’aquesta important labor, el Consell també s’encarrega d’atorgar el títol que dona accés a la professió després de certificar la superació de les proves que es realitzen anualment o d’un dels màsters oficials que s’imparteixen a diverses universitats catalanes (i també d’altres comunitats), i que suposen l’accés de molts titulats universitaris a aquesta professió.

Igual que ja van fer els meus antecessors, posaré sempre l’accent a la importància de l’especialització, el reciclatge de coneixements i la innovació tecnològica, per aconseguir l’excel·lència i continuar gaudint del respecte de les Administracions i dels ciutadans. Una posició que ens hem guanyat amb el nostre impecable treball, i que ens ha portat a ser referents del sector de l’economia i l’empresa.

Pau Garcia Sistac | President