EL GESTOR ADMINISTRATIU

El Gestor Administratiu és un professional de l’àmbit del dret, l’economia o l’empresa amb una titulació universitària a més del títol de Gestor Administratiu.

Està especialitzat i qualificat per oferir el millor assessorament als seus clients, tant a empreses com a particulars, a l’hora de complir amb les seves obligacions fiscals, administratives, empresarials o laborals, davant de les administracions.

Així mateix, ofereix la seva professionalitat des d’una visió propera i basada en la confiança.

Ser un professional GA és un símbol de qualificació, especialització i professionalitat.

El gestor administratiu assessora i gestiona els interessos dels seus clients en àmbits com:

 • Fiscal, Financer, Comptable
 • Laboral i Seguretat Social
 • Creació i Gestió de Pimes
 • Vehicles i Transports
 • Estrangeria
 • Contractes, herències i hipoteques
 • Gestions amb les administracions

INFORMACIÓ SOBRE COL·LEGIACIÓ

El Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya és l’organització que agrupa a més de mil professionals, representa a la professió i exerceix les activitats necessàries per tal de fomentar i prestar serveis en interès de les persones col·legiades i de la professió en general.

En aquesta línia s’emmarquen els convenis subscrits amb diferents administracions que permeten al gestor administratiu posicionar-se com a professional solvent i de confiança davant els organismes públics, potenciant especialment la innovació tecnològica de la professió, en col·laboració amb les diferents administracions públiques.

Estar col·legiat permet una evolució constant a nivell professional. A més d’accedir a un ampli ventall de serveis que permeten al Gestor Administratiu posicionar-se i destacar en el àmbit de l’assessorament i la gestió, els col·legis donen les eines necessàries per afavorir el desenvolupament professional i fer créixer el seu despatx professional com a Gestoria Administrativa.

Per poder exercir com a Gestor Administratiu, a banda de la titulació específica, és necessari donar-se d’alta al col·legi professional corresponent, segons el domicili professional principal.

Com a col·legiat es pot optar a dues modalitats de col·legiació. És indispensable estar en possessió del títol de Gestor Administratiu, en ambdós casos:

Col·legiat Exercent

L’única que permet exercir com a Gestor Administratiu.

Dóna accés als serveis i les eines necessàries dels Col·legis per oferir un servei integral al clients. Permet obtenir formació continuada, informació en tots els àmbits, convenis amb les administracions, accés a plataformes telemàtiques, serveis exclusius per implementar a la gestoria i per crear noves línies de negoci.

Aquesta col·legiació faculta per exercir la professió a tota Espanya.

Col·legiat No Exercent

Per als professionals que tot i no dedicar-se professionalment a la gestió administrativa, volen estar vinculats al Col·legi, estar al dia de les novetats de la professió, o exercir en un futur.

Com col·legiar-se

Demana més informació

  Nom sencer (*)

  Telèfon (*)

  Mail (*)
  Observacions

  RESPONSABLE TRACTAMENT: CONSELL DE COL·LEGIS OFICIALS DE GESTORS
  ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA
  DELEGAT DE PROTECCIÓ DADES: dpo@gestors.cat
  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.
  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.
  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.
  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
  INFORMACIÓ ADDICIONAL: política de privacitat